October 02, 2017

De WTC Netherlands Alliance zal dit najaar een Mastercourse “Doing business in the USA” verzorgen. Een absoluut topteam aan specialisten zal in 7 diepgaande modules de cursisten voorbereiden op het zakendoen in de Verenigde Staten waarbij een groot aantal belangrijke aspecten aan bod zal komen. Van de Amerikaanse (zaken)cultuur tot juridische & fiscale aspecten tot ook hele praktische zaken als logistiek en FDA procedures, al deze topics en meer komen uitgebreid aan bod.

De cursus is ontwikkeld in samenwerking met Baker McKenzie, Rabobank, TABS Inc. en MCSM Services. In bijgaande brochure wordt de opzet van de cursus uiteengezet inclusief meer informatie over de inhoud en de sprekers bij de cursus.

Registreren kan reeds bij de volgende WTCs:

WTC Almere

WTC Eindhoven

WTC Leeuwarden

WTC Twente

November 01, 2017

Hét event voor iedereen die internationaal zaken doet

Op 1 november introduceert het Nationaal Export Event samen met de buitenlandnetwerken van de Ministeries van Buitenlandse Zaken, Economische Zaken en Infrastructuur & Milieu Het Internationaal Ondernemen Festival” . Dit festival is dé dag voor bedrijven die meer willen weten over internationaal zakendoen. Daarnaast staat het Nationaal Export Event dit jaar meer dan ooit in het teken van netwerken! Wij heten je dit jaar van harte welkom in De Midden Nederland Hallen in Barneveld

Wat kun je verwachten?
Deze dag draait om investeren in internationaal succes. Wij bieden je een boeiend dagprogramma met vooraanstaande sprekers, Workshops en Huiskamergesprekken over actuele thema’s en de uitreiking van de Nationale Exportmanager Award 2017. Daarnaast is het ook dit jaar weer mogelijk om adviesgesprekken aan te vragen met medewerkers van Nederlandse ambassades, nieuw is dat naast de handels attachés, ook de landbouw attachés, innovatie attachés, NBSO’s, NFIA en infrastructuur en milieu attachés aanwezig zijn. Je hebt dus nog meer toegang tot kennis en ervaring!

In de aanloop naar het Internationaal Ondernemen Festival zullen we verhalen en blogs publiceren over onderwerpen en landen die op 1 november de revue zullen passeren.